OM HANNE LADEFOGED LINKS KONTAKT
 

Børn og forældre

         
PERSONLIG UDVIKLING
BØRN OG FORÆLDRE
NÆRHED OG LIVSKVALITET
HOLDINGTERAPI
TANKEFELTTERAPI
KURSER OG FOREDRAG
 

Vil du hjælpe dit barn med at få det bedre?

Hvis dit barn ikke trives enten hjemme eller ude blandt andre mennesker volder det sikkert mange bekymringer. I forhold til børn er det ofte svært at finde ud af, hvad der egentlig er galt.

Hvornår er der tale om en naturlig udvikling, med de op- og nedture det giver, og hvornår har dit barn behov for særlig hjælp?

Som hovedregel kan du gå ud fra, at hvis dit barn har større vanskeligheder end du umiddelbart føler dig sikker på, hvordan du skal håndtere, så er det en god idé at søge hjælp.

Om du og dit barn så har brug for en enkelt støttende konsultation, eller I har behov for et længerevarende forløb finder vi ud af i fællesskab.

  • Hvis dit barn virker aggressivt eller let kommer i konflikt med andre børn
  • Hvis dit barn er meget forsigtigt eller har svært ved at slippe dig af syne
  • Hvis du synes det er svært at komme rigtigt på bølgelængde med dit barn

... så kan du måske have glæde af at drøfte det med en professionel.

Afhængig af, hvad der er problemet, er der forskellige metoder som kan hjælpe jer videre. Metoderne kan kombineres eller suppleres af andre terapiformer. Jeg har en solid terapeutisk baggrund, der betyder, at jeg kan hjælpe med at afklare behovet med udgangspunkt i barnet.

 

 


Holdingterapi er ofte egnet, hvor barnets tilknytning til forældrene er forstyrret. Det ses ofte hos adopterede børn - hyppigst de der har været "store" ved adoptionen. Men også i familier, der under barnets opvækst har oplevet alvorlige konflikter kan tilknytningen være forstyrret. Og endelig kan børn med autisme, OCD og ADHD hjælpes gennem holdingterapi.

Børnesamtalen er også en måde, hvorpå vi kan hjælpe et barn, der har det svært. Metoden har fokus på den voksne, der lærer hvordan det bliver lettere at tale med barnet om de vigtige ting, så det bliver nemmere at støtte og hjælpe barnet.

    <<Til forsiden>>
    Hanne Ladefoged Hvid • Telefon: 21 42 58 70 • Melbjergvej 11, 8680 Ry