OM HANNE LADEFOGED LINKS KONTAKT
 

Personlig udvikling

         
PERSONLIG UDVIKLING
BØRN OG FORÆLDRE
NÆRHED OG LIVSKVALITET
HOLDINGTERAPI
TANKEFELTTERAPI
KURSER OG FOREDRAG
 

Har du nået en voksen alder og fungere i det store hele fint
Hvis ikke det er svært at sige nej til chefen og svigermor blander sig og ungerne ...

I et individuelt terapiforløb tager vi udgangspunkt i nutiden og din aktuelle situation. Hvad er udfordringen i dit liv lige nu?

Vi ser også tilbage på de svære og eventuelt traumatiske perioder i dit liv, som stadig påvirker dig i dag. I fællesskab lægger vi en plan for, hvordan du ændrer de negative mønstre, som du har indarbejdet gennem flere år.

Forløbet er fremadrettet - med respekt for det, som har præget dig i din barndom, din ungdom og dit voksenliv. Sigtet er hele tiden at at skabe forandringer, der kan øge din livskvalitet i dag.

Du kan modtage individuel terapi af nysgerrighed på sig selv som et led i deres personlige udvikling. Den individuelle terapi giver større selvindsigt og dybere forståelse for dine egne reaktioner. Derved kan du udvikle dig så du oplever mere glæde i dit parforhold og stigende appetit på livets udfordringer.

 

 

Individuel terapi kan også være en vej ud af en aktuel livskrise eksempelvis opstået på grund af sygdom, skilsmisse, dødsfald, arbejdsløshed etc. Uanset årsagerne er der en vej frem.

    <<Til forsiden>>
    Hanne Ladefoged Hvid • Telefon: 21 42 58 70 • Melbjergvej 11, 8680 Ry