OM HANNE LADEFOGED LINKS KONTAKT
 

Nærhed og livskvalitet

         
PERSONLIG UDVIKLING
BØRN OG FORÆLDRE
NÆRHED OG LIVSKVALITET
HOLDINGTERAPI
TANKEFELTTERAPI
KURSER OG FOREDRAG
 

Ønsker du bedre balance i dit liv?
Måske kender du til at have både venner og bekendte - men alligevel føle dig ensom indeni

Der kan være mange årsager til, at vi ikke føler os på toppen. Nogen oplever forbigående kriser, der kan være udløst af: Dødsfald, skilsmisse, arbejdsløshed eller andre markante omvæltninger. Andre tynges mere udefinerbart af livsomstændigheder, som måske ikke har udviklet sig helt i overensstemmelse med drømmene. Og så er der mennesker, der i årevis plages af erindringer om og følgevirkninger af alvorlige traumer tidligt i livet.

 
  • Er hverdagens udfordringer ved at kvæle dit parforhold?
  • Føler du dig tynget af problemer fra fortiden?
  • Lider du under stress, afhængighed eller depressioner?
  • Er du presset i dit arbejdsliv?

At søge hjælp til sine personlige vanskeligheder er første skridt mod en forandring til det bedre. Hvad der bedst kan hjælpe dig videre afhænger af, hvilke problemer du oplever og årsagen dertil.

Hvis du ikke rigtig kan blive klog på, hvad der er årsagen til dit ubehag eller din manglende livsglæde, så kan en terapeutisk samtale måske bringe dig nærmere en forståelse.

Tankefeltterapi kan også være en mulighed, det er en metode, som er beslægtet med akupunktur (men uden nåle). Metoden fokuserer på at løsne negativt bundne energier i kroppen.

Hvis du synes, at dine problemer primært er forbundet med dit job, så kan en supervision, hvor du får lejlighed til at drøfte dine personlige og faglige overvejelser og dilemaer, være gavnlig. Det kan hjælpe dig til at gøre det, du finder mest rigtigt, så du ikke belaster dig selv unødigt, med problemer, der egentlig burde placeres et andet sted.

 

    <<Til forsiden>>
    Hanne Ladefoged Hvid • Telefon: 21 42 58 70 • Melbjergvej 11, 8680 Ry